Om samtalet - det handlar om respekt och att lära sig

February 6th, 2019

Detta avsnitt handlar lite om mig och min hustru, mycket om kommunikation, att den börjar i hemmet och att det precis som med allt annat i livet går att lära sig. Men om du inte i ditt hem, med den/de du älskar och som älskar dig, kan samtala om allt mellan himmel och jord hur ska du kunna det utanför hemmet med exempelvis någon som hatar dig pga din hudfärg, din sexuella läggning, din politiska tillhörighet, din religion osv? Om du inte kan lära dig att samtala i hemmet med den du älskar kommer samtalet utanför ditt hem aldrig att vara äkta. Därför att samtalet, som jag ser det, handlar om följande mer än något annat: Respekt och att lära sig att samtala.

 

I år har jag och min hustru varit ett par i 20 år. En gång på 20 år har en av oss sagt något negativt, fult, till den andre. En gång. Vad? Vem? Och hur kan det komma sig att vi under 20 år inte skrikit mer eller sagt fler fula ord till varandra? Lyssna på avsnittet så förstår du.

 

Och glöm inte att du alltid kan stödja min podcast. Antingen genom att bli en Patron som ger dig fantastiska möjligheter eller genom en Swish-insättning till: 070-2200945 

 

Tack för din uppskattning och tid! 

 

Med omtanke,

Daniel Mendoza

 

www.danielmendoza.se

https://goodnewsmagazine.se

 

daniel@danielmendoza.se

 

+46 702200945

Share | Download(Loading)