Min strategi för Facebook

October 22nd, 2018

År 2009 gick jag med i Facebook. Jag sa då att om jag fick mer än 15 vänförfrågningar skulle något vara fel. Därför att jag inte kände 15 personer som skulle kunna skicka en vänförfrågan. Två veckor senare hade jag fått så många. Jag fick panik och stängde ned mitt konto. På den tiden ville jag inte låta människor komma mig nära. Ville inte synas än mindre berätta om min historia för någon. 

Men så höll jag på med att skapa Good News Magazine. Dom få slantar jag hade haft brände jag på en dummy jag var totalt missnöjd med. Tryckte 400 exemplar av den som sedan fick ligga gömd i garaget. Fick efter det kontakt med en produktionsbyrå i Stockholm och frågade dem om vi kunde hitta någon form av samarbete. De tog sig an uppdraget men varnade mig för att utan marknadsföringspengar skulle det bli svårt att lyckas. 

Några månader efter jag lagt ned mitt Facebookkonto gav man mig rådet att finnas på sociala medier för att synas, då det inte behövde kosta mig något annat än min tid. Jag följde rådet och öppnade upp mitt konto igen, skapade även ett konto för magasinet (idag med över 90000 följare) och bestämde mig där och då att ha en strategi jag skulle följa. Jag gjorde som jag hade gjort under de första åren jag hade varit aktiemäklare då personer bett mig om aktietips. Jag gav dem alltid samma tre tips.

De tre tipsen anammade jag när jag återigen gick med i Facebook. Om det pratar jag i detta avsnitt. Men det handlar inte om aktier. Långt ifrån det. Det handlar om tre tips som är viktiga att ha för att lyckas med mycket i livet. Med det mesta, skulle jag vilja påstå. Vilka då? Well … tryck på play! 

Med omtanke, 

Daniel Mendoza 

daniel@danielmendoza.se
www.danielmendoza.se

Share | Download(Loading)